Uitstekend Pinkstertoernooi

Het eerste toernooi in 2021 is uitstekend verlopen.
De 26 deelnemers waren zichtbaar blij dat er weer eens een toernooi gespeeld kon worden, ook al was het met meerdere beperkingen.
De eerste beperking kwam uiteraard door Corona. Behalve dat er meer ruimte op de banen gehouden moest worden, was vooral het gesloten clubhuis een handicap. Niet even een kop koffie of een drankje. Gelukkig was de temperatuur goed, zodat het buiten onder de overkapping en op de banen zelf goed toeven was.


Over het weer gesproken: de regenbuien in het voorafgaande etmaal hadden de banen nagenoeg volledig onder water gezet. Gelukkig kon gebruik gemaakt worden van de tennisbanen. Het gravel laat water kennelijk gemakkelijker door. Alhoewel ook die banen bij de eerste partij nog zacht en soppig waren, en diverse spelers hier zichtbaar moeite mee hadden, werden de banen in de loop van de middag droger en het spel beter.

Het toernooi met vier voorgelote partijen werd vlot afgehandeld, waarbij wel opviel dat Jan Barelds in elke ronde de langste partij speelde.
Toen het – figuurlijke – stof opgetrokken was, kon wedstrijdleider John Scheffer de eindstand opmaken en de prijzen uitreiken.
1e plaats (4 winst, 35 punten): Jos van Nus
2e plaats (4 winst, 30 punten): Will Oosting
3e plaats (4 winst, 19 punten): John Scheffer
Beste met 3 gewonnen partijen: Mario Lobosco
Beste met 2 gewonnen partijen: Ans de Oude
Beste met 1 gewonnen partij: Rien Karman

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_1029-1024x768.jpg
V.l.n.r.: Will Oosting, Rien Karman, Mario Lobosco, Ans de Oude, Jos van Nus en John Scheffer