Meedoenpakket

Onze sportvereniging is aangesloten bij het Meedoenpakket van Gemeente Noordoostpolder

De gemeente Noordoostpolder vindt het belangrijk dat alle kinderen van 4 tot 18 jaar – en ouderen – n Noordoostpolder mee kunnen doen. Ook wanneer het ouders of verzorgers financieel even niet voor de wind gaat. Heeft u een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm, dan kunt u gebruik van maken van het Meedoenpakket Jongeren. Ouderen kunnen een beroep doen op het Meedoenpakket Ouderen. Dit kan tot een inkomen van 110% van de bijstandsnorm.

Sportlessen voor jongeren

Wil uw zoon of dochter, van 4 tot 18 jaar, sporten bij onze vereniging? Dan kunt u hiervoor meedoenbonnen aanvragen. Uw kind kan hiermee sporten of lessen volgen ter waarde van € 350,- per jaar.

U kunt hier gebruik van maken als:

  • U en uw kind(eren) in de gemeente Noordoostpolder wonen.
  • U een netto inkomen heeft tot maximaal 120% van de bijstandsnorm.

Sportlessen voor ouderen
Wilt u als oudere sporten bij onze vereniging? Dan kunt u hiervoor meedoenbonnen aanvragen. Uw kunt hiermee sporten of lessen volgen ter waarde van € 100,- per jaar.

U kunt hier gebruik van maken als:

  • U in de gemeente Noordoostpolder woont
  • U de AOW-leeftijd heeft bereikt.
  • U een netto inkomen heeft tot maximaal 110% van de bijstandsnorm.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Meedoenpakket? Of wilt u het Meedoenpakket aanvragen? Kijk dan op de website van de gemeente Noordoostpolder: https://www.noordoostpolder.nl/meedoenpakket of neem contact op met het Sociaal Loket van de gemeente Noordoostpolder via 0527 633911.

Meedoenpakket