Lief en leed

Elke vereniging, en zeker een vereniging als de onze met een behoorlijk hoog leeftijdsgemiddelde, kent wel zieken en geblesseerden. Via deze pagina willen we aan deze leden laten blijken dat we hen beslist niet vergeten.
Maar ook kennen we allemaal vreugdevolle momenten, die we met alle leden willen delen.
Heb je voor deze pagina iets te melden? Mail dan naar info@the-flying-boules.nl of bel naar (06 1040 1863).

Jan Bijl
Jan heeft vorige zomer een prostaatoperatie ondergaan. Alles leek goed te zijn, maar bij de controle waren zijn bloedwaarden te hoog. Hij heeft inmiddels een hormoontherapie gevolgd. De behandelend arts heeft alle vertrouwen in een goede afloop.
Jan speelt weer volop mee.

Corry de Schutter
Corry staat al geruime tijd op de lijst voor een nieuwe heup. Vanwege corona werd dit uitgesteld, en nu de operaties weer begonnen zijn is haar te kennen gegeven dat ze toch nog een poosje moet wachten omdat de artsen eerst een adempauze moeten nemen.
Spelen is voorlopig geen optie.

Paulien van Dijk
Paulien is in het bos met haar fiets over de kop geslagen. Onderzoek in het ziekenhuis bracht aan het licht, dat haar knieschijf middendoor is. Als remedie heeft ze een kniebrace gekregen en mag ze de knie zes weken niet belasten. De artsen hopen dat het vanzelf weer aan elkaar groeit.

Jos van Nus
Bij Jos is longkanker geconstateerd. Hij voelde zich al geruime tijd niet goed en was 17 kg afgevallen. 
Onderzoek heeft uitgewezen dat het niet meer te genezen is, maar wel te verlengen. Inmiddels is de chemotherapie gestart.
Jos was woensdag (25 aug) zo beroerd (ademtekort) dat zijn huisarts het beter vond, dat hij naar het ziekenhuis zou worden overgebracht. In Sneek werd hij meteen aan de zuurstof gelegd. Hopelijk knapt hij hierdoor weer op.

Wij wensen de zieken en hun naasten vanaf deze plaats veel sterkte. 

Verjaardagen

25 augustus Eltje Kroeze
25 augustus Piet de Witte
5 september Rob van Wissen
7 september Karin Fink
18 september Gijs Ariessen
19 september Geesje Kedde
22 september Paulien van Dijk
24 oktober Gerard Leber
8 november Eelko de Haan
13 november Mieke Corts
16 november Ronald van Beijersbergen