Lief en leed

Elke vereniging, en zeker een vereniging als de onze met een behoorlijk hoog leeftijdsgemiddelde, kent wel zieken en geblesseerden. Via deze pagina willen we aan deze leden laten blijken dat we hen beslist niet vergeten.
Maar ook kennen we allemaal vreugdevolle momenten, die we met alle leden willen delen.
Heb je voor deze pagina iets te melden? Mail dan naar info@the-flying-boules.nl of bel naar Els van den Hoek (06 5191 2937).

Jan Bijl
Jan heeft vorige zomer een prostaatoperatie ondergaan. Alles leek goed te zijn, maar bij de controle waren zijn bloedwaarden te hoog. Hij heeft inmiddels een hormoontherapie gevolgd. De behandelend arts heeft alle vertrouwen in een goede afloop.

Paulien van Dijk
Paulien is op 1 februari opnieuw gevallen. Ditmaal liep zij een gebroken heup en letsel aan de elleboog op. Zij is geopereerd. Het gaat goed met haar. Zij heeft inmiddels al weer een paar keer meegespeeld.

Machiel Boot
Machiel had ernstige problemen met de bloedvaten in de benen. Hij heeft diverse operaties ondergaan, maar het heeft niet geholpen. De artsen hebben een deel van zijn been geamputeerd. Hij rijdt nu in een scootmobiel en kan uitstekend met de krukken omgaan. We hopen dat hij binnenkort weer komt spelen.  

Henk Kedde
Henk heeft  een lichte tia gehad. Volgens Geesje maakt hij het weer redelijk.
Op 17 januari krijgt hij een liesoperatie. Inmiddels kan hij weer lopen en heeft zelfs de ALV bezocht.

Verjaardagen

19 maart Bertus Booijink
23 maart Alie Osinga
4 april Corry de Schutter
18 april  Jolanda Martens 
25 april  Jan Bijl 
28 april  Els van den Hoek 
6 mei  Arie van der Winden 
15 mei Ep Hoen
Jannie Stam
Geert Wilms
21 mei Taeke Dijkstra