Lief en leed

Elke vereniging, en zeker een vereniging als de onze met een behoorlijk hoog leeftijdsgemiddelde, kent wel zieken en geblesseerden. Via deze pagina willen we aan deze leden laten blijken dat we hen beslist niet vergeten.
Maar ook kennen we allemaal vreugdevolle momenten, die we met alle leden willen delen.
Heb je voor deze pagina iets te melden? Mail dan naar info@the-flying-boules.nl of bel naar Els van den Hoek (06 5191 2937).

Jan Bijl
Jan heeft vorige zomer een prostaatoperatie ondergaan. Alles leek goed te zijn, maar bij de controle waren zijn bloedwaarden te hoog. Hij heeft inmiddels een hormoontherapie gevolgd. De behandelend arts heeft alle vertrouwen in een goede afloop.

Paulien van Dijk
Paulien is op 1 februari opnieuw gevallen. Ditmaal liep zij een gebroken heup en letsel aan de elleboog op. Zij is geopereerd. Het gaat goed met haar. Zij heeft inmiddels al weer een paar keer meegespeeld.

Machiel Boot
Machiel had ernstige problemen met de bloedvaten in de benen. Hij heeft diverse operaties ondergaan, maar het heeft niet geholpen. De artsen hebben een deel van zijn been geamputeerd. Hij rijdt nu in een scootmobiel en kan uitstekend met de krukken omgaan. We hopen dat hij binnenkort weer komt spelen.  

Henk Kedde
Henk heeft  een lichte tia gehad. Volgens Geesje maakt hij het weer redelijk.
Op 17 januari heeft hij een liesoperatie ondergaan. Inmiddels kan hij weer lopen en heeft zelfs de ALV bezocht.

Verjaardagen

5 september Rob van Wissen
7 september Karin Fink
8 sedptember Will Oosting
18 september Gijs Ariesen
19 september Geesje Kedde
22 september Paulien van Dijk
24 oktober Gerard Leber
28 oktober Chris Hulsman
13  november Mieneke Corts