Lief en leed

Elke vereniging, en zeker een vereniging als de onze met een behoorlijk hoog leeftijdsgemiddelde, kent wel zieken en geblesseerden. Via deze pagina willen we aan deze leden laten blijken dat we hen beslist niet vergeten.
Maar ook kennen we allemaal vreugdevolle momenten, die we met alle leden willen delen.
Heb je voor deze pagina iets te melden? Mail dan naar info@the-flying-boules.nl of bel naar (06 1040 1863).

Jan Bijl
Jan heeft vorige zomer een prostaatoperatie ondergaan. Alles leek goed te zijn, maar bij de controle waren zijn bloedwaarden te hoog. Hij heeft inmiddels een hormoontherapie gevolgd. De behandelend arts heeft alle vertrouwen in een goede afloop.

Paulien van Dijk
Paulien is op 1 februari opnieuw gevallen. Ditmaal liep zij een gebroken heup en letsel aan de elleboog op. Zij is geopereerd en kan inmiddels met een rollator door hun woning lopen. Volledig herstel zal nog wel even duren.

Machiel Boot
Machiel had ernstige problemen met de bloedvaten in de benen. Hij heeft diverse operaties ondergaan, maar het heeft niet geholpen. De artsen hebben een deel van zijn been geamputeerd. Hij rijdt nu in een scootmobiel en kan uitstekend met de krukken omgaan. We hopen dat hij binnenkort weer komt spelen   

Mieneke Corts
Mieneke is gevallen toen zij zo ongeveer werd gelanceerd door spelende honden. Zij heeft haar linker been op twee plaatsen gebroken. Ze zit in het gips en mag binnenkort met de scootmobiel boodschappen doen. Boelen zit er voorlopig niet in.

 

 

Verjaardagen

24 oktober Gerard Leber
28 oktober Chris Hulsman
13 november Mieneke Corts
16 november Ronald Beijersbergen
5 december Jan van der Horst
6 december Willem Eisses
7 december Ans de Oude
7 december Ton Stoll
8 december Jaap Rebel