Lief en leed

Elke vereniging, en zeker een vereniging als de onze met een behoorlijk hoog leeftijdsgemiddelde, kent wel zieken en geblesseerden. Via deze pagina willen we aan deze leden laten blijken dat we hen beslist niet vergeten.
Maar ook kennen we allemaal vreugdevolle momenten, die we met alle leden willen delen.
Heb je voor deze pagina iets te melden? Mail dan naar info@the-flying-boules.nl of bel naar (06 1040 1863).

Jan Bijl
Jan heeft deze zomer een prostaatoperatie ondergaan. Alles leek goed te zijn, maar bij de laatste controle waren zijn bloedwaarden te hoog. In het verdere onderzoek bleken er toch nog uitzaaiingen te zijn. Jan zal de komende zeven weken bestralingen ondergaan (vijf dagen per week naar Leeuwarden). Hopelijk worden hiermee de uitzaaiingen afdoende bestreden.

Machiel Boot 
Machiel is enige tijd geleden geopereerd waarbij een bloedvat van zijn middenrif naar het been werd aangelegd. Daarbij ontstonden er problemen met zijn darmstelsel. Hij is gisteren voor de vierde keer geopereerd om de ontstekingen het hoofd te bieden. Voorlopig lijkt het er nog niet op dat zijn situatie verbetert. Hij ligt in het Medisch Centrum Leeuwarden.

Marianne Onink 
Marianne is woensdag gevallen en heeft hierbij een spierscheuring in het linker dijbeen opgelopen. Herstel zal nog wel enkele weken duren.

Verjaardagen

6 december Willem Eisses
7 december Ans de Oude
8 december Jaap Rebel
17 december Marianne Onink
26 december Tonny Haakman
4 januari Jantje Barelds
4 januari Machiel Boot
11 januari Geert Baltus
31 januari Mario Lobosco