Lief en leed

Elke vereniging, en zeker een vereniging als de onze met een behoorlijk hoog leeftijdsgemiddelde, kent wel zieken en geblesseerden. Via deze pagina willen we aan deze leden laten blijken dat we hen beslist niet vergeten.
Maar ook kennen we allemaal vreugdevolle momenten, die we met alle leden willen delen.
Heb je voor deze pagina iets te melden? Mail dan naar info@the-flying-boules.nl of bel naar (06 1040 1863).

Jan Bijl
Jan heeft deze zomer een prostaatoperatie ondergaan. Alles leek goed te zijn, maar bij de laatste controle waren zijn bloedwaarden te hoog. In het verdere onderzoek bleken er toch nog uitzaaiingen te zijn. Jan zal de komende zeven weken bestralingen ondergaan (vijf dagen per week naar Leeuwarden). 
Bij nader bloedonderzoek bleken de waarden toch anders te zijn. Hij volgt nu een hormoontherapie.

Machiel Boot 
Machiel is enige tijd geleden geopereerd waarbij een bloedvat van zijn middenrif naar het been werd aangelegd. Daarbij ontstonden er problemen met zijn darmstelsel. Hij is inmiddels acht keer binnen vier weken geopereerd. Momenteel is hij thuis en gaat het naar omstandigheden goed. Hij wandelt en fiets weer.

Marianne Onink 
Marianne is in november gevallen en heeft hierbij een spierscheuring in het linker dijbeen opgelopen. Herstel verloopt langzaam. Lopen en fietsen over korte afstanden gaat inmiddels weer redelijk goed.

Verjaardagen

31 januari Mario Lobosco
8 februari Martin Uylenhoet
13 februari Minke van der Ploeg
17 februari Dick Osinga
17 februari Jan Barelds
19 maart Bertus Booijink
19 maart Irene de Haabn
23 maart Alie Osinga
4 april Corry de Schutter