App-groep voor leden

De vereniging heeft een What’s app-groep waar alle leden zich voor kunnen aanmelden. Deze groep is bedoeld voor leden die af en toe buiten de clubtijden willen spelen en/of trainen, en daar dan een of meerdere partners voor zoeken.

Het principe is heel simpel:
Als je buiten de clubtijden wil gaan spelen en/of trainen, dan kan dat. De baan is elke dag beschikbaar voor leden, die een partijtje willen spelen of willen oefenen.
Maar in je eentje oefenen is niet zo gezellig.
Dus als je naar de baan gaat, kan je dat op de app-groep melden (met het tijdstip dat je er bent). Andere aangesloten leden krijgen dit bericht binnen en weten dan dus dat er op dat tijdstip in ieder geval minimaal één andere speler op de baan zal zijn. Zowel voor jou als voor de anderen prettig om te weten. Zij kunnen dan melden dat zij ook naar de baan komen. De anderen weten dan dat er meerdere spelers zullen zijn.

Belangrijk:

  • houd de berichten kort en zakelijk. Als er al een paar spelers gereageerd hebben, zijn verdere reacties niet nodig. Ze zien dan vanzelf wie er nog meer komen.
  • gebruik de app-groep niet voor andere berichten.

Ook lid worden van deze app-groep???? Stuur een mail naar onink.ep@gmail.com en geef je mobiele nummer door. De rest volgt vanzelf.