Klassement Zomeravondcompetitie

De laatste loodjes

Met nog één avond (= twee partijen) te gaan, blijft het spannend in de top van het klassement.
John verloor één partij, maar staat nu op het maximum van 26 winstpartijen. Omdat Jos op vakantie is gegaan en het saldo van John erg hoog is, kan de eindoverwinning hem eigenlijk niet meer ontgaan.
Jos staat nog wel op de tweede plaats, maar Annemiek – die twee partijen won – staan nu naast hem en kan hem volgende week passeren. Ook Bert kan nog meedoen om de ereplaatsen, maar zal dan volgende week wel moeten winnen.
Minke verloor beide partijen en ziet nu Mary langszij komen, die met Annemiek een fantastische partij speelde (van 0-8 naar 13-12).

De laatste mènes moesten vanavond al bij het licht van fietskoplampen gespeeld worden. Volgende week zal dat – als de partijen net zo lang duren als vanavond – nog wel bij meer mènes moeten gebeuren. Een paar zaklampen kunnen we dan ook goed gebruiken.

In onderstaand tussenklassement zijn in de blauwe kolommen de slechtste resultaten al geschrapt van de spelers die meer dan 26 partijen gespeeld hebben. Deze kolommen zijn dus bepalend voor het klassement.

Evert