Teake Dijkstra eerste in Eurotoernooi,

Uitstekende prestaties van Emmeloorder petanque-spelers

IMG_2095

John Knol (l) en Teake Dijkstra.

Teake Dijkstra heeft donderdag in Joure overtuigend het vijfde toernooi van de serie Eurotoernooien gewonnen. John Knol legde beslag op de tweede plaats. Beide spelers wisten hun partijen te winnen. Het verschil in  plaatsing lag in het puntensaldo. Hiermee doen de leden van The Flying Boules goede zaken in het eindklassement.

Het Eurotoernooi is een serie van zes toernooien die afwisselend in Joure en Lemmer gespeeld worden. Op 15 september is de laatste editie en kan het eindklassement worden opgemaakt.

 

 

IMG_2117

De prijswinnaars in het zonnetje, in afwachting van de prijsuitreiking. V.l.n.r.: John Knol, Jos van Nus, Jan Barelds en Teake Dijkstra.

Zaterdag was John Knol in Menaldum de beste Emmeloorder. Hij werd derde op het Open Fries Kampioenschap Melee. Teake Dijkstra werd hier zesde, op de voet gevolgd door Jos van Nus. De drie Emmeloorders wisten al hun partijen te winnen, en ook hier lag het verschil in het puntensaldo.  Jan Barelds completeerde het mooie Emmeloordse resultaat met een negende plaats.

 

Watch Movie Online Logan (2017)