Uitwisselingtoernooi met Steenwijk groot succes

Zaterdag 1 april togen 14 leden van The Flying Boules naar de prachtige accommodatie van De But ’84 in Steenwijk. Daar werden eerst de buitenbaan (26 banen) en de binnenbaan (16 goed verlichte en verwarmde banen in een mooie koepelhal) bewonderd, waarna de gasten in het clubhuis een gratis kop koffie werd aangeboden.

Na de inschrijving werd het toernooi gestart. Bij de loting werden telkens teams samengesteld van 1 Emmeloorder met 1 Steenwijker.
In de ochtend werden twee partijen gespeeld, waarna de lunch, ook aangeboden door de gastheren, werd genuttigd. De spelers van Emmeloord en Steenwijk lieten zicht de broodjes, soep en kroket goed smaken. En omdat de tafelsetting zorgde dat er per tafel drie Steenwijkers en drie Emmeloorders bij elkaar zaten, volgden direct geanimeerde gesprekken, waarbij veel informatie werd uitgewisseld en nieuwe contacten werden gelegd.

Na de lunch werden nog twee partijen gespeeld.
De einduitslag was voor de Emmeloorders zeer bevredigend:
3 bij de eerste 4,
6 bij de eerste 10.

1: Marianne Onink: 4 winst, saldo +33
2: Rob van Wissen: 4 winst
4: Evert Onink: 4 winst
6: Jos van Nus: 3 winst

Na afloop en de prijsuitreiking (leuke pakketten met groeten of fruit) werd wederzijds geconstateerd dat het een uitstekende uitwisseling was, die we zeker moeten herhalen.

De foto’s volgen nog.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4