Tweede plaats voor Teake en Jos

Taeke Dijkstra en Jos van Nus hebben zaterdag in Sneek een fantastische tweede plaats behaald in het Henk Wierdatoernooi.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Het toernooi begon voor hen met twee winstpartijen uit de drie voorrondes. Hiermee plaatsten zij zich in de A-poule, wat in dit sterke deelnemersveld van 46 teams al een uitstekende prestatie is.
In de A-poule wonnen zij eerst de selectiewedstrijd, en daarna de eliminatiewedstrijd, waardoor zij zich bij de laatste vier plaatsten.

In de halve finale kregen zij als tegenstanders eerst Rik en Wouter, een ijzersterk koppel dat verleden jaar de wisselbeker gewonnen had. Taeke en Jos maakten met uitstekende plaatsing en tireren korte metten met deze tegenstander (13-3), waardoor zij in de finale kwamen.

De finale werd gespeeld op een veld met grover grind, iets waarop het Emmeloorder koppel zich niet had voorbereid. De tegenstanders konden hier beter mee uit de voeten en liepen al snel uit naar een 7-1 voorsprong. De Emmeloorders kwamen via een 5-7 en 7-9 nog wel terug, maar konden de achterstand toch niet meer ongedaan waren. Deze wedstrijd ging helaas verloren met 8-13.

IMG_1943

Taeke (l) plaatst zijn boule, terwijl Jos toekijkt.

IMG_1979

De winnaars van de tweede prijs in het Henk Wierdatoernooi in Sneek.

Vermeld moet nog worden dat het koppel John Knol-Dirk Kogelman in hetzelfde toernooi de 3e prijs in de E-poule behaald hebben.

IMG_1968

John (l) en Dirk met hun 3e prijs.