Toernooi in Steenwijk weer fantastisch

Zaterdag 24 februari speelden leden van The Flying Boules een vrienschappelijk toernooi in Steenwijk met en tegen leden van de Steenwijkse club De But ’84.

Twintig Emmeloorders en twaalf Steenwijkers gingen in mixed teams (melee) met elkaar de strijd aan op de bijzonder mooie binnenbaan. Droog en lekker warm.
Na twee partijen werd in een uitstekende en gezellige sfeer genoten van een goede lunch, aangeboden en verzorgd door de ontvangende vereniging.
Ook na de lunch werden twee partijen gespeeld.
Als prijzen voor dit toernooi had De But ’84 chocolade geregeld in de vorm van paashazen, paaseieren en allerlei andere chololade-voorwerpen. Voor beide clubs waren prijzen beschikbaar voor de zeven beste spelers.

Aan het einde van de dag was iedereen het erover eens dat dit weer een bijzonder geslaagde dag was, voor herhaling vatbaar. Zodra we over een betere accommodatie beschikken, zal De But ’84 worden uitgenodigd voor een tegenbezoek. Dan wel in warmere tijden omdat het er niet naar uitziet dat we snel over een overdekte accommodatie zullen beschikken.

Dank aan bestuur en leden van De But ’84 voor de uitstekende organisatie en prima verzorging.

Bert van Dijk. 1e plaats. Klik op de foto voor een fotoreportage.

De uitslag:

1 Bert van Dijk (4 +25)
2 Marianne Onink (4 +21)
3 Jaap Rebel (3 +25)
4 Rien Karman (3 +22)
5 Jos van Nus (3 +22)
6 Anton Elshof (3 +21)
7 Teake Dijkstra (3 +15)