Snerttoernooi weer uitstekend verlopen

Na de Algemene Ledenvergadering werd de snert opgediend, inclusief roggebrood met spek. De snert was uitstekend op smaak (met dank aan Alie en Jantje) en ook het roggebrood vond goed zijn weg (met dank aan Dick).

Hierna zouden er drie partijen melee gespeeld worden. Maar liefst 32 leden hadden zich hiervoor aangemeld.
Ik liep als laatste van de korfbalkantine naar de baan en onderweg sloeg mij de angst om het hart. Het had ’s nachts gesneeuwd en ik zag iedereen bij de dugout ernstig naar de baan staan kijken, maar niemand was aan het ingooien,. Een slecht voorteken.
De baan bleek aan de zijkanten centimeters onder water / ijs / sneeuw te staan. Spelen of niet spelen?

Samen met Ans en Jos namen we het besluit: spelen, maar met de ringen buiten de baan op de tegels, zodat we geen natte voeten kregen  en de baan niet te erg beschadigd werd. En dat pakte goed uit. Het weer bleef droog, met zelfs een waterig zonnetje en oplopende temeraturen, en in de loop van de middag droogde ook de baan lekker op. Al met al kon er toch uitstekend gespeeld worden.

Na het opmaken van de stand bleek dat de 1e plaats van Rob van Wissen, een dag eerder in de Manegementcompetitie, geen momentopname was. Ook hier legde hij beslag op de 1e plaats (3 +21), gevolgd door John Knol (3 +20) en ondergetekende (3 +18).

Evert

[embeddoc url=”http://the-flying-boules.nl/wp-content/uploads/2018/02/2018-02-15-Snerttoernooi-Eindklassement.pdf”]