Zitplaatsen langs de baan gerealiseerd

Een achttal mannen heeft vandaag (vrijdag) hard gewerkt om de baan weer een beter aanzicht te geven en voor de vermoeide leden een zitplaatsje langs de baan te creƫren..

De gemeente leverde twee parkbanken, die vlot op de juiste plek gezet werden aan weerszijden van de baan. Voor de vermoeide leden tijdens de partijen een mogelkijkheid om even de voeten wat rust te geven. Ook voor toeschouwers en het parkeren van tasjes etc. is dit een uitstekende lokatie. Het oude bankje tenslotte, is aan de kopse kant gezet (bij de baan van de azen), waar je het langst van het zonnetje kunt genieten, zodra deze tevoorschijn komt.

Verder is er hard gewerkt om de paden weer toonbaar en begaanbaar te maken. De zijkanten werden ontdaan van blad en modder, en de tegels, die door de mollen behoorlijk verzakt waren, zijn weer netjes op hun plaats gelegd. Kortom: de omgeving van de baan is weer toonbaar.

Als alles volgens afspraak gaat, en het weer niet tegenwerkt, komt er volgende week weer een nieuw laagje grind op de baan, zodat we er weer een seizoen tegen kunnen.

 Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

 Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

De eerste bank

De eerste bank.

Sjouwen …..
Sjouwen
— plaatsen …
Plaatsen
… ingraven …
Ingraven
Na gedane arbeid …
<Nagedane arbeid ...

Koffie van Ans

Koffie van Ans.

Het oude bankje

Het oude bankje wordt door Gerard uitgetest en goed bevonden.

 Watch Full Movie Online Streaming Online and Download