Familiedag weer uitstekend geslaagd

Afgelopen dinsdag hebben we weer een mooie Familiedag gehad. Aan deze dag namen dertig spelers (waarvan zeven gasten) deel. De sfeer werd sober gehouden in verband met het overlijden van Jans Seubers, afgelopen zonddagavond. De dag werd dan ook begonnen met een minuut stilte voor Jans en zijn familieleden.

Gedurende dag werden er vijf partijen gespeeld. Halverwege de middag verschenen een verslaggever en een fotograaf van de Stentor op de baan voor een achtergrondverhaal over de sport petanque in het algemeen en onze club in het bijzonder.

Bij het opmaken van de uitslag aan het einde van het toernooi bleek dat Binder de Vries de sterkste was met 5 +40, gevolgd door Dick Osinga (5 +25) en Rien Karman met 4 +25. Alle deelnemers werden voor het voetlicht gehaald en kregen als aandenken een cobaltblauw handdoekje met de naam van de club.

Het buffet, georgeniseerd door Minke en Jannie, opgediend met assistentie van de vaste clubhuisbezetting (Ans en Jantje) was weer uitstekend. Ook dit buffet kon rekenen op dertig deelnemers.
Zoals elk jaar: weer voor herhaling vatbaar.

[embeddoc url=”http://the-flying-boules.nl/wp-content/uploads/2018/08/180814-Familiedag-2018-Eindklassement.pdf”]