Familiedag uitstekend verlopen

TFB heeft dinsdag weer een uitstekend geslaagde Familiedag mogen beleven.
25 spelers, waaronder zes introducées, begonnen om 10.00 uur met koffie, waarna om 10.30 uur de vijf partijen van het toernooi begonnen.
Alhoewel de weersverwachtingen in voorgaande dagen lage temperaturen en veel regen voorspelden, bleef het gedurende het gehele toernooi droog, met een lekker zonnetje en een aangename temperatuur.
Bij de bekendmaking van de uitslag kregen alle deelnemers een nylon rugtas met het geborduurde logo van de vereniging.
De Top-3:
1 Piet de Witte (de enige met 5 gewonnen partijen)
2 Arnold Onink (4 winst +27; de eerste introducee die zo hoog eindigt)
3 Geert Wilms (met zijn 89 jaar het oudste lid).
De complete uitslag zit in de fotoreportage.

Na de prijsuitreiking werden Dick Osinga en Geert Baltus gehuldigd wegens hun 25-jarig lidmaatschap bij de vereniging (zie afzonderlijk bericht). Dick vertelde en passant nog even snel hoe in 1994 de vereniging in het leven werd geroepen en de eerste boulebaan werd aangelegd op het parkeerterrein van de sportvelden.

Hierna werd het oosters buffet werd opgediend. Dit viel bij de aanwezigen (leden en familieleden) uitstekend in de smaak.
Tijdens het diner werden diverse boule-artikelen geveild van Mary Uylenhoet, die onlangs na een kort ziekbed is overleden. De spullen waren door haar echtgenoot Martin aan de vereniging ter beschikking gesteld. De boules gingen naar twee introducées (mogelijk nieuwe leden???) en de magneten vonden snel hun weg naar de wat oudere leden, die hiermee de boules wat gemakkelijker kunnen oprapen.

Dat tijdens het diner de hemelsluizen wagenwijd open gingen en de boulesbanen in zwembaden veranderden, deed aan de uitstekende sfeer niets af.
Kortom: weer een uitstekende dag, met dank aan iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd.

De oudste speler (Geert Wilms (89) en de jongste (Matthijs Onink (13) samen op de foto.
Klik voor de fotoreportage op de foto.