Even een paar successen

 

Oeps, ik loop een beetje achter wat betreft het publiceren van de successen van onze (licentie-)leden.
En er is heel wat gespeeld, met soms mooie successen. Hieraan is te merken dat het vele boulen in de grotere toernooien zijn vruchten begint af te werpen.
Ik hoop dat ik met deze opsomming weer een beetje “bij” ben. Anders hoor ik het graag, liefst met foto’s.

Mooie prijzen in het Bouler – Niet-bouler toernooi van JBV Lemsterland

Afgelopen zaterdag hebben vier leden meegedaan aan het bouler-nietbouler-toernooi van JBV Lemsterland.
John Scheffer (nietbouler) werd verdienstelijk vijfde met Maarten van der Meer, terwijl John Knol met dochter Lisa achtste, en Dirk met Klaas de Jong tiende werden.

John S. met Maarten

John K. met Lisa

Dirk met Klaas

Evert 3e in B-poule Open fries kampioenschap Tête á Tête

Marianne en Evert deden begin juli in Mildam mee aan het Open Fries Tête á Tête-kampioenschap. Ondanks het sterke deelnemersveld wisten zij zich toch goed staande te houden. Marianne viel buiten de prijzen. Evert legde beslag op de 3e plaats in de B-poule.

Dirk vierde plaats in Dronten

Dirk speelde op 23 juni met Willem (Lemsterland) een toernooi op het Meerpaalplein in Dronten. Ze eindigden op een mooie 4e plaats.

John en Dirk 1e prijs in Menaldum

Op 13 mei wonnen John en Dirk in Menaldum al hun partijen en haalden tevens het hoogste saldo. Een mooie eerste plaats. Omdat er nog een team met 5 winstpartijen was, werd er – onder grote publieke belangstelling – een finale gespeeld, die door het Emmeloorder koppel nipt verloren werd. Toch een uitstekend resultaat.

Marianne en Evert 2e in B1 in Beetsterzwaag

Marianne en Evert speelden verleden week in Beetsterzwaag. Na twee slechte partijen in de voorronde (7-13 en 12-13) wisten zij in de B1-poule hun partijen in winst om te zetten. Ondanks het spelsysteem, waarbij de punten uit de voorronde meetellen, eindigden zij in de B1-poule op een mooie tweede plaats.