Boulen in de zandbak

Het bestuur van Boule Nocht Heerenveen wil komende winter weer de Manegecompetitie organiseren in de manege van Haskerhorne. Daarvoor willen zij wel graag weten of er voldoende animo is voor deze leuke serie wedstrijden.

De Manegecompetitie is een serie wedstrijdavonden die van oktober t/m maart om de twee weken op de woensdagavonden wordt gespeeld in de zandbak van de manege. Het zand is schoon en vlak, maar wel een uitdaging omdat het soms hard, soms zacht en rul, soms droog en soms weer vochtig is. Een uitdaging om ook op zo’n terrein je boules goed te laten landen. Ook een goede training om te leren je boules te beheersen en tegen spelers van andere clubs te spelen..

Elke wedstrijdavond worden er drie partijen gespeeld. De partijen worden op tijd gespeeld, zodat de avond niet te laat afgelopen is. Elke wedstrijdavond zijn er prijzen voor de toppers. De uitslagen worden bijgehouden voor het eindklassement. Omdat niet iedereen elke avond de tijd heeft om te spelen, tellen de beste 20 partijen tellen mee.

Het is niet verplicht om elke wedstrijdavond mee te doen (de beste 20 partijen tellen mee voor het eindklassement).
Heb je interesse om hieraan mee te doen (al was het maar een paar avonden)?? Meld je dan even bij John Scheffer (wedstrijdsecretaris@the-flying-boules.nl) of via WhatsApp.
´╗┐