ALV en Snerttoernooi uitstekend verlopen

Dinsdag 10 januari hadden we weer de jaarlijks algemene ledenvergadering, met aansluitend snert eten en het Snerttoernooi.

Algemene Vergadering

De ALV verloopt in een prima sfeer. We hebben vier nieuwe leden en vier leden zijn vertrokken. Gelukkig hoeven we geen overleden leden te gedenken.
De notulen worden goedgekeurd en secretaris Alie brengt het jaarverslag voor het voetlicht.
Penningmeester Ans licht de financiële situatie toe en de kascommissie vertelt bij monde van Dick dat de boeken in orde zijn bevonden.
Jos (activiteitencommissie) en Evert (voorzitter) worden herkozen.
Vervolgens wordt er uitgebreid gesproken over het voorstel van de gemeente om de baan te verplaatsen naar het veld achter het clubhuis van de korfbalvereniging. De vergadering gaat unaniem akkoord met het voorstel om hierover verdere onderhandelingen te gaan voeren.

Na de pauze volgen nog het onderhoud van het voetpad naar de huidige baan (gaan we op verzoek van de gemeente zelf doen), het activiteitenprogramma (zie elders op de website), en wordt de top-3 van de Zomeravondcompetitie gehuldigd.

Snert

Hierna wordt de vergadering gesloten en gaan we over op de snert en roggebrood met spek. De snert (van Alie en Jantje) is wederom fantastisch op smaak en veel leden gaan naar de keuken voor een tweede kom.

’s Middags volgt het Snerttoernooi. 25 leden werken de drie partijen af bij uitstekend weer. Niet koud, droog, geen wind en af en toe zelfs een lekker winterzonnetje.

Bij het bekendmaken van de uitslag blijkt dat het oudste lid van onze vereniging, Geert Wilms (86 jaar!) zijn partijen het best heeft gespeeld (3 +16), op de voet gevolgd door Anton Elshof (3 +15).

Toernooiwinnaar Geert Wilms.

Toernooiwinnaar Geert Wilms neemt zijn – haast niet te dragen – prijs in ontvangst.

Klik hier voor de hele foto-serie.